Beag HEC90 stúdió monitor


Forrás: 
saját gyűjtés- vatera.hu
Beag  HEC90 stúdió monitor

A szebb napokat látott BEAG aktív stúdió monitor hangfala.

Én még 1988-ban a BNV láttam kiállítva, sajnos már nem emlékszem a hangképére de rendesen szólt. Állítólag szabadalmaztattak bizonyos eljárásokat, megoldásokat amiket beépítettek ebbe a ládába.

Az oldalán két busz kapaszkodót helyeztek el.

Létezett egy kisebb változata HEC45 típusnéven.

Tekintélyt parancsoló robosztus szerkezet.

HEC90_0.jpg

Az erősítő:

4955_1_big_0.jpg

 

kiskun képe

Ne HECcelj légyszi,egy ilyen nekem is kell:) Sok jót olvastam róla.Nekem csak ezek a BEAG készülékeim vannak:

www.beag-gyujtemeny.5mp.eu

teslaeltos képe

Gratula!

Jó az oldal!!!

Egy kissé még hiányos, de nem baj majd kialakul.

Én  a volt sulimban találkoztam először ezekkel, aztán elkezdtünk a gimibem bulikat tartani (mikulás, katalinbál, karácsonyi buli, farsang, nyuszibuli, sulivég buli stb. okokkal) és ezekből kellett vmit kihozni.

Bárki ugathat hogy ilyen meg olyan szar, de akkor ez volt!

Az AET453-ból volt a suliban 6db na ezeket kezelésbe vettem a diri tépte a haját mikor meglátta őket teljesen szétszedve a stúdióban , volt amit az elődeink leégettek de sikerült megcsinálni mind.

Aztán csináltam egy kapcsolást amivel hídba lehetett kötni 2db-ot.

A diri meg nem hitte el hogy 15 évesen ilyet csináltam, de működött és az volt a lényeg.

Oltári bulikat csináltunk vele.

Kellemes emlékek fűznek ehez a vashoz , egyszer hazafelé lomtalanítás volt megláttam hogy egy fazon éppen elkezdte bontani mikor közbeléptem és elboltoltam 500ért!

Sajna nem működik, de ha lesz egy kis időm kipofozom mert megvan a rajza.

 

A többi Beag cucchoz csak annyit hogy van egy ismerősöm aki a cégnél dolgozott meo-sként egészen addig amig ki nem rúgtak onnan mindenkit, csak az a baj hogy elég ritkán találkozok vele, na Ő tudna mesélni!!

Erről a HEC90-ről is csak most tudtam meg a pontos típusszámát de csak azt tudtam hogy létezik hiszen élőben láttam sőt meg is fogdostam a BNV-n. Akkor meg is hajtották de rendesen! Én azt hittem hogy ezt hangosításra tervezték de nem csak monitorként, pedig megállta volna a helyét.

A kardioid HEC széria összesen 3 típusból állt. Létezett még egy kisebb doboz a 45ön és a 90esen kívül HEC 25 néven.  Sajnos erről nemsok információim vannak, valaki esetleg tudna hozzá doksit?

Nekem van belőle kettő otthon. Fél éve vettem elő gyári csomagolásából. :) Csodaszépen szólnak. Ha érdekel a leírása is megvan.

kiskun képe

Szia Aqustican!

 

Engem érdekelne!Email megoldható?Előre is köszönöm!

hangszoros képe

hangszoros:Na ilyet  nem láttam. Talán a zene is átjön rajta, mert 45, és a 90-nem képes zenélni! Max zajongani! Bizományba volt nálam 5db 45 eladásra. Jön cimbim adjak kölcsön kettöt masterelni a CD-jét. Csináltam Neki kábelt, és mellé adtam két tesla (majdnem agyig tunningoltat). Kellőképp ki is röhögött. Na a masterelés a Teslákkal történt! Anyámnak csináltam az Elysabeth rádiójához vagy 10éve. Ma is megvan. Jó páran kiakadtak, hogy lehet olyan jó mélye pl. Dől belőle a ZENE egy Grunig TV-re akasztva. Képek itt : hangszoros.hupont.hu

Beag


BEAG
1980-1989
Beag AET 210
1970-1979
Beag duó
1970-1979
BEAG HOX 55
1970-1979
Beag HTX-55
1980-1989
Beag mikrofon
1970-1979
Beagok
1970-1979