Unitra Mercury Dsh-303


Forrás: 
Saját példány
Unitra Mercury Dsh-303

Unitra mercury rádióerősítő, 2x20w, a gép lelke 2db stk-077-es ic. Ennek a példánynak már az állomáskereső gombja szinte fehérre van kopva.

Gratulálok a szerzeményednek. Nekem is van ilyenem, és semmi pénzért nem válok meg tőle. Az enyémnek a rádió része fogja a nyugati urh sávot 88-106, egy modifikácót követően. Az erősítő hangja nagyon ott van hangzásban csak nagyon válógatós sajna. Bizonyos hangfalakon sziszegés érezhető, de ha olyan hangfalon használjuk aminek az érzékenysége nem nagy, akkor teljesen hibátlan hangú lesz.

arpiba1 képe

van valami lehetőség aaz én készülékem modifikálására ?becsületesen megfizetném de vásárolnék is egy ccir eset ha nincs más mód.

 

Egy ilyen Unitra Mercury Dsh-303 mennyit érhet

gti3per888 képe

Vannak állatok, akik képesek elkérni érte 10-15000ft-ot, szerintem összevetve az igényesebb old-hifi cuccokal, kb 5000ft-ot érhet.

NGA képe

a v@terán most 5e-ért van fent, ha valakinek kell.

Szeretem a régi dolgokat tényleg, de az előlapon ezt a szinteltolást nem kellett volna erőltetni. A rádiók is szinte mindig oirt-osak. Pedig egy jó designnal elfogadhatóbbá lehetett volna tenni a szerkezetet, de ez itt nem sikerült. Pedig a kis tornyuk kimondottan pofás lett és a nagyobbikkal is meg lehet barátkozni.