Unitra nagy torony


Forrás: 
Saját:)
Unitra nagy torony

Ez egy jól sikerült torony:)

astra789 képe

Nekem is volt!A hangfalait egy hónapja adtam el.A kezelési útmutató még megvan.Ebből derült ki,hogy eredetileg más hangfalakkal akarták forgalmazni,mint amivel árulták.

gti3per888 képe

Szép darab! A torony erősítőjét már többször is láttam közelről, de szólni még nem halottam. A piacon maga az erősítő többször is előfordult, de horror árakon kínálták, nekem mondjuk elég lenne csak az erőlködő magában.

laci1969 képe

Ezt a tornyot 7000-ért vettem a vaterán.Szerintem ennyi nem pénz érte:-).

 

Üdv:Laci

astra789 képe

laci1969!

Érdekelne egy h.u. a toronyhoz?A borítóból hiányzik egy kicsi darab,de úgyis csak üres lap,semmi kép.

A többi része jó.Szívesen elküldöm.

Zoli

Damien12 képe

astra789! A használati útmutató engem érdekelne! Ha még megvan.

astra789 képe

Kedves Damien12!Már elküldtem laci1969-nek.

 

Damien12 képe

Tisztelt astra 789! Sebaj! A használatiban benne volt a kapcsolási rajza a toronynak (részenként külön)? 

laci1969 képe

Kedves Damien12!

A kapcsolási rajz nem volt a kezelési útmutatóhoz.

astra 789-nek mégegyszer köszönöm hogy elküldte nekem!

Üdv:Laci

gti3per888 képe

A 7000ft a komplett torony ért jó ár, mondjuk nekem csak maga az erősítő kéne, a deck meg a tuner annyira nem izgat. Múlt hétvégén láttam egy ilyen erősítőt a piacon, retkes volt és a hátán festék cseppek, az egyik rca bemenet be volt verve... lényeg, hogy működjön. De ilyen állapotban az eladó 8000-ért árulta, ott is hagytam. Sok helyen meg csak az erősítőért 10000-et vesztegetnek.

NGA képe

Én még ujonnan vettem, amikor leárazták őket. A magnó elég hamar tönkrement, a tuner keleti volt, igy az is kuka lett, az erősitő meg állandóan meghibásodott, igy nem tartottam meg. Viszont nyugatra is szállitották Tecco néven. És a közhiedelemmel ellentétben a magnónak semmi köze a Grundighoz.

márió1993 képe

sőt az unitra nem közelíti meg a Grundigot. a Grundig jóval drágább minőségi készülék. nekem van a hifi box 2500a-m az is elég drága volt. azért a német gyártmány minőségibb mint a lengyel

szia de a deck-et grundig licenc alapján készítették azt nem tom hogy az összeset de a decket at bisztos mert nekem is van egy ijen tornyom a hi-fi magazinba ismertem meg meg is tetszett asztán potom 10000-ezerért vettem is eggyet a deck az nem igazán vaszizdasz mert a mechanikája állandóan tönkre megy mint az összes ünitrának (dörzshajtás)persze javítható de a deckre még a magazinba is úgy írták hogy grundig licenc alapján készített fiókos magnó mechanika.persze az unitra lengyel alkatrészekből készült.emlékszel még az unitra orsós magnóra ZK141 ezt is grundig licenc alapján készítették még rá is van írva hogy UNITRA LICENCJA GRUNDIG üdv

Nem grundig licensz a fiókmechanikás deck. Akinek volt ilyen és levette a fedelét, az rögtön látja is. Ne irjunk téves információkat!

Kár hogy kidobtad, pár forintért át lehet hangolni a rádiót...

laci1969 képe

Ha találok jó árban akkor szólok.Bár 2x35 wattos azért nem üti meg a videoton EA 7386 s szinvonalát dinamikára.Egyébként kellemes hangja van.

 

Üdv:Laci

laci1969 képe

Valaki az én képemet használja a vat...-n.Nem én hírdetem!

A Google-ba kerestem a képet nem tehetek rola,hogy pont a tiéd volt kint!Vagy esetleg fizessek érte jogdijat?:)))Lejár a közeljövöbe aztán lefényképezem.Jo?De ezért fölösleges volt oda üzenni!Üdv!

laci1969 képe

Nem akartalak megsérteni ezért nem is írtam oda semmit!

Én is aukciózok de eszembe sem jutna más képet feltenni.

A korrekt üzlet szerintem az eladásra kínált termék fotójával valósulhat meg.Javíts ki ha rosszul gondolom:).

 

Üdv:Laci

NofreT képe

Itt valami nem stimmel:
--------------------------------
Unitra nagy torony
laci1969, 2009, február 7 - 10:48

* 1980-1989
* elektronika
http://retronom.hu/node/12681
---------------------------------
Unitra Hifi
Signum, 2009, augusztus 3 - 18:03

* elektronika

Kínál
Unitra komplett hifi.A deck nem kifogástalan,de müködik.
http://retronom.hu/node/16388
----------------------------------
ugyanaz a kép van két névvel hirdetve és feltöltve, most meg a másik piacot emlegetitek.
Ez valami gerillareklám? Csak két néven fut a cucc?

Nofre

laci1969 képe

Ez a torony itt van a szobámban,és nem akarom eladni!

De ha a kedves vevő a kép után megveszi(ne adj isten postával előre utalva),és nem azt kapja amit a képen lát akkor szerintem át lett verve:).Csak ezért írtam ide be.

 

Laci

NofreT képe

Csupán elcsodálkoztam, hogy a képduplázást nem vette észre az admin. Sőt , te sem vetted észre, de ezen nem csodálkozom annyira, mert neked nincs könnyen kezelhető adatbázisod a képekről.

Felháborító ez az egész, és a vevők nyilvánvaló megtévesztése. (Mindjárt meghirdetem az Eiffel tornyot.., ja a google-n találok róla képet.)
A net-es vásárlásnál a fotó alapján vásárolnak. De hogy itt házon belül is visszaélnek a másik felhasználó feltöltött anyagával, az elképesztő.
( amit a dupla nickről írtam, az egy kívülálló számára benne van a pakliban. Utánajárni az oldal gazdája tud.)
Nofre

Uristen mekkora visszaélés.Ne legyen ennél nagyobb gondod az életben,mint azon sopánkodni,hogy letöltöttem egy képet a netről,aztán ezzel megbántottam valaki büszkeségét,hozzáteszem nem szándékosan!Az hogy a lacinak nemtetszik,megértem,majd korrigálok,de hogy neked mi közöd hozzá?!Meg ha valami nem tetszik ott a telefonszám lehet nálam reklamálni!

márió1993 képe

a vevő  biztos h azt kapja amit a képen lát ugyanis az a torony amit Signum árul az enyém volt. megnézheti az én cuccaim között. szóval nincs szépséghibája és műxik!!!!!

a toronyról valós kép+infó : http://retronom.hu/node/14902

nem értem mért kell 1 kép másolása miatt ekkora felhajtást csinálni-.-"

laci1969 képe

Én nem felhajtást akartam a kép miatt:)!Engem már vertek át úgy hogy a képnek a valósághoz szinte köze sem volt.Igaz ha nincs fényképező kéznél(előfordulhat),mobillal meg nem igazán lehet jó képet késziteni,akkor a netröl letöltött kép jó lehet.Ám aukciós oldalon sokan oda irják hogy a kép nem az eladásra kínált készülékröl készült.Akkor én sem írtam vólna sem oda sem ide.Én nem akartam vitát inditani,sőt azt nem is tudtam hogy itt is hirdetik a gépet:).

 

Üdv:Laci

NGA képe

Igazat adok neked. a te tornyod deckje pl alig kopott, mig a másik jelentősen. Ha én venném meg, és mást kapnék (egy kopottat), akkor joggal érezném átverve magam!

Még mindig ez a téma?Nyilván ha nem a képnek megfelelő allapotában lenne,nem tenném ki!Szálljunk le a témárol mert unalmas kicsit!

NGA képe

Ne haragudj, hogy hozzászóltam, de forditott esetben biztos téged is zavarna nem?

Jártam már igy,hogy vásároltak tőlem egy müszaki dolgot,és ugyanazt a képet láttam vissza egy másik aukcios oldalon.Engem nem érdekelt különösebben!Max annyiban,de az már az ő baja,hogy hibásként vásárolta tőlem,ő meg felujitottként adta tovább.

márió1993 képe

értem én mire gondolt:) csak annyit akartam h nincs az olyan rossz állapotba nem akartam/ok  semmien vitát emiatt:)

 

üdv:  Márió

NGA képe

Én már megszoktam. Általában a walkmanjaim meg az orion tornyaim fotói vannak fent.

NofreT képe

A te anyagod alapján is hirdetnek meg árut??
Hogy lehet ezt megszokni?
Nofre

NGA képe

Eddig kb 4-5 alkalommal volt az orion kistornyom a kép, volt a golfom is illusztráció, legutobb a walkmanom is. Szoktam kérni, hogy vegye le a fotót.

NGA képe

Mig ki nem törlik, az én kisorion torony fotómmal hirdetnek ismét:

http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=3436

Sajnos általános jelenség a képszippantás. Az aukciós oldalon már nálam is többször előfordult, de akkor telt be a pohár amikor megjelent egy másik ugyanolyan áru az én képemmel és volt rajta licit. Nem sikerült tenni ellene. A legjobb az volt amikor irogattam be mindefélét a gugliba kiváncsiságból és a "hs 284" re kidobott képek közül a 3. és 4. kép az én művem. 

Damien12 képe

Ebből a toronyból nekem csak a deck van meg vagy 19 éve. A mai napig működik igen megbízhatóan. Szervízbe eddig csak 1-szer kellett vinnem javításra. (szíjcserén, gumigörgőcserén kívül) Ekkor a felvétel nem működött egyáltalán és a szalaghosszmérték akadozott. Ez a 2 probléma 1 időben jelentkezett. Ezeken kívül más problémája nem volt úgy hogy azért megy naponta 3 órát. Nekem bevált.

Ha valakit érdekel nekem lenne egy tonyom amitől megválnék 20000.-

kép megtekinthető róla www.eladohasznalt.hupont.hu oldalon. Kérésre mailban is küldök. +36-20-251-90-13

NGA képe

Valami egészen brutális áraid vannak :-)

 

Legjobb az 5 db Hofi lemez 20.000 Ft-ért :-) Nem írtál el egy nullát?

Hirdetni bármennyiért lehet, megvenni nem muszáj. Aki meg ennyiért viszi, annak biztosan megéri....

Avagy: Amíg van lósz@r, addig van rá veréb is....    :)

Érdekesség, hogy a tunernak létezett nyugati URH-s verziója is, AS 630 típusmegjelöléssel.

Unitra


nagy


D. Nagy Lajos
1980-1989
Nagy Feró
Találat: 2
Nagy mesekönyv
Találat: 2
Nagyi
1908
Nagyító
Találat: 2
Nagyítógép
Ismeretlen évjárat