Sony discman D-250


Forrás: 
saját
Sony discman D-250

Teljesen fém házas készülék igen komoly súllyal.

NGA képe

Leesett az állam! Gratulálok hozzá!

1989-es

Köszönöm, kiváncsi leszek rá milyen funkciókra képes, ránézésre igen biztató. Remélem működik majd.

Sikerült életrekeltenem a szerkezetet, egy megfelelő adapterrel és hibátlanul működik. Nagyon finom precíz a keresés a váltás az egész üzemelése. Kvarckijelzőjét 6db zöld led világítja meg. Sajna a kijelzőn belül van egy kb fél négyzetcentis bepöttyöződés mintha amit nemigazán értek, és az akumlátora nem töltődik ha hálózatról használom. Bár lehet hogy volt hozzá egy töltő adapter is nemtudom. Az alján van 3 pont érintkező talán onnan töltött. Amit külön imádok benne az az, hogy van rajta 1 távirányító bemenet, 1 erősítő kimenet és 1 fülhalgató kimenet is ésmég mindig discman... és vasból van. :)

Kedves druida!

 

Most örököltem egy d-90-es discman-t.

Nem tudod hol tudnék hozzá adaptert találni?

 

(Tudom, hogy nem pont ide tartozik)

Az Incomp nevű elektronikai üzletet ajánlom,ez egy nagyon jó kis bolt,pontos,gyors és kedves-segítőkész kiszolgálással.Szinte minden kapható ami elektronika. Én bevittem ide a D-250est és rögtön lett hozzá passzoló adapter is. Áruk elég vicces 1.-E max 2.-E Ft sok fajta közül lehet választani. A címük:
Bp.VII.kerület Vörösmarty u. 9.

Kedves Druida!

 

Nagyon köszönöm a segítséged.

Segítség  kellene! A  D-250  lejátsza  az  írott  CD-ket?   Előre  is  köszönöm!

Igen lejátsza az írott cd-t is. Talán egyetlen hátránya, hogy rázkódás védelme nincs, és igen kis lökésre is ugrik. Asztali lejátszónak kiválló.

Nagyon  köszönöm  az  értékes  infókat. Ha  nem  túl  nagy  kérés, akkor  az  INCOMP-féle  hozzávaló  hálózati  adapter  típusszámáért, (betüjeléért, vagy  bármilyen  beazonosításra  alkalmas  árukódjáért)  is  nagyon hálás  lennék. Személyesen  nem  valószínű, hogy  fel  tudnám  keresni  őket.

Sony


Sony
1991
SONY HI-FI
1980-1989
Sony AHF
1980-1989
Sony Aiwa2
1980-1989
Sony HF 60
Találat: 2
SONY HI-FI
1990-1999