AKA Electric party-grill


Forrás: 
kiki73
AKA Electric party-grill

AKA ELECTRIC "ACOSTA" nevű grillsütő.

Típus: TG—12

 

Kiválóan alkalmas melegszendvicsek készítésére... :-) Ezek mellett az ételeket gyorsan, egyszerűen lehet roston sütni, pirítani és a készülék külön kenyérpirításra is alkalmas. Új állapotban került elő a nagyszülők kamrájából. Használati útmutatója egész sor receptet is tartalmaz. A garancialevél alapján kiderül, hogy 1983. december 5-én vásárolták a szegedi DOMUS áruházban. :-)

 

Gyártó: VEB ACOSTA ELEKTROMECHANIK - DDR-5907 THAN (THÜRINGEN)

Emlékszem ilyen nekünk is volt parktikus kis szerkezet.Otthon
a hamburger húspogácsákat ezen sütöttem , csak iszonyú nehéz volt
a ráégett zsírt letakaritani.(szerencsére ezt már nem nekem kellett)Rendszeres használattól az alsó tálca gondolom a melegtől is eldeformálódott.Körülbelül 5-6 évig használtuk, el is
használódott teljesen.

Nekünk még most is van ilyen, sőt még használatban is van!!! Ki tudja már hány éves, de működik. Igaz, mikor bedugom a konnektorba a lámpák kissé halványabban égnek, a TV meg enyhén hangyaképes lesz, dehát nem ez a lényeg, hanem a fíling.
A teteje mindig poros, ami aztán rá is ég a tetejére. Kaparóval meg drótkefével lehet utána már csak eltávolítani a ráégett port...

Nekünk is van ilyen, valóban nagyon nehéz letakarítani a ráégett zsírt, de pl a hidegzsíroldó csodákra képes.
Mai napi ezzel készítjük a melegszendvicset, ez a gépezet olvasztja és pirítja úgy rá a sajtot, ahogy én szeretem :)
A mienk nem deformálódott még el.
Nagyon kell vigyázni a körülötte lévő dolgokra, nehogy megolvadjanak. Így járt a mikrónk ajtaja :S

A környékünkön lomtalanitás van, 2db gyakorlatilag originál vadi uj ilyen gépet tettek ki a szemétre. Szerintem kétszer se lettek használva. Sajnos a guberálók már rátették a kezüket, mivel látták,  hogy nagyon akarom, abnormális árat kértek érte, ugy hogy hagytam. Nem tudom, milyen alapon sajátitanak ki mindent, ami akár egy forintot is ér? Igaz, ők találták, de már előző este kiültek a sarkokra vadászni.

Valaki nem tudja, hogy hol lehetne vásárolni egy ilyen szendvicssütőt? A kolléganőm napok óta zaklat, és gondoltam, hogy egyszerűbb lesz szerezni neki egyet, mint hallgatni a sóhajtozását:)

Sziasztok!

Hol lehetne ilyen sütőt venni? Vagy ez eladó? Segítene valaki!

Köszi

kiki73 képe

Hello!

 

Ilyen készüléket ma már csak jobbára használt állapotban találsz bolhapiacokon, esetleg a neten, aukciós weblapokon. Korábban kapható volt még ennek a készüléknek a magyar "megfelelője", a KOMFORT-1 elnevezésű grillsütő. Elképzelhető, hogy egy-két vas-műszaki szaküzletben még kapható.

 

Pityu

gti3per888 képe

Muternak is pont ilyen van, nemtudom mikor vették, de a mai napig megy, van, hogy ezzel csinálja a vacsorát.

Kedves sorstársak aki ilyet keres, nekem is van eme remek készülékem, de aki mindenképp szeretne venni, bár nem talál, annak rátaláltam egy netem árusító áruházra ki ennek az új változatát kínálja nekünk

http://mixershop.hu/product_info.php?products_id=6405

Üdv: D.

Most olvastam,és nagyon köszi az infot már megis rendeltem! munkatársnöm is ilyet keres igy hamarosan ö is rendel.

Köszi mégegyszer!  Rita

nincs mit:D

ebay.de-n rendszeresen van, időnként egyszere 4-5 is akár. pech, ha csak germániába postáz az eladó. én idén kettőt vettem (az egyik csak karira ért ide, kint élő haver hozta haza). 30 ajró körül elvihetők, de láttam olyat, hogy 92 ajróig ment fel a licit.

Bartók Zsuzsa képe

Én pont ilyen szeretnék venni.  Már volt nekem de költözéskor el tünt. Nagyon jó kis készülék.   Aki tud eladót az üzenjen . Köszönöm előre is.

Nekem is van egy, családi örökség. Legalább 10 éve nem volt használva, de most ismét rákaptam az ízre, amit készítek vele. Nem adnám el semmi pénzért!!!

AKA


Akai
1970-1979
Akai Cuccok....
Akkor és Most
AKAI GXC-60D
1970-1979
AKAI HX-2
1980-1989
AKAI kazetta
1980-1989
Akai SR-HA301
Ismeretlen évjárat
AKAI torony
Találat: 3
AKAI torony
1980-1989
Electric