Philips Prince Deluxe rádió


Philips Prince Deluxe rádió

Philips Prince Deluxe 4     Made in India :-)

 

Ez egy véleményem szerint meglehetősen rossz hangú készülék. Szétszerelése, egy rémálom. De mégis szeretem. Egy kedves gyerekkori emlék fűz hozzá. Nagyfateroméknál ilyen szólt a konyhában körülbelül 2003-ig. Azt a gépet nem mentettem meg, mert miután sok éven keresztül rendíthetetlenül kínozta a dobhártyánkat fars hangjával. Amikor elromlott, mondjuk úgy "eltávolítottam otthonunkból" :-) És vígasztalásul Nagyfaternak hoztam egy nagyon széphangú ITT.-t És egy kazettás magnót, hozzá egy kazettát tele véve, Karády és Marlene Dietrich-el. Így megmaradt a családi béke.

Viszont nemrég egy aukciós portálon nemrég össze hozott a sors eme gépcsodával ismét. Így lett újra a családban egy ilyen masina. A készülék nem működik, de egyenlőre meg sem fordul a fejemben bármi fajta javítása. :-)

P4 előlap.JPG P7 előlap húr.JPG P9 szerkezet.JPG P12 rádió2.JPG P13 rádió3.JPG P14 rádió4.JPG P15 rádió5.JPG P1 felírat.JPG P2 India.JPG P3 káva.JPG
János123 képe

Pedig , kifejezetten szép készülék. Mi 78-79-ben vettük , valamikor, még Szfehérváron. Azt mi is eladtukl. De kettőt sikerült beszerezni.Egy gyári csomagolási új volt a V-rán , talán egy éve . Hamar el is vitték.

Philips


Philips 1976-
1970-1979
Philips videó
Találat: 2
Prince