Philips Laserdisc


Philips Laserdisc

Korai képlemezjátszó, a Philips és a Sony közös fejlesztése. A CD ennek lett e mellékterméke. Elég ritka itthon.

Tiszteletem!
Én még csak ma regisztráltam magam, ugyhogy még nem nagyon tudom, hogy miként történik itt 1 adás vétel. Mennyibe kerül a készülék? Van távirányitója? Rendesen müködik? Előre is köszönöm válaszát!

NGA képe

Üdv. Ez itt nem adásvétel oldal. Ide nem ezért kerülnek fel a fotók.

Köszönöm szépen, nem tudtam.

Jónapot nekem van egy sony mdp 212 ami viszi a normál /írott/lemezeket viszonylag karcmentes az előlapon egy karc sincsen a tetején sem nagyon láttam!
Lehet hogy eladnám!?
Dupla sztereó kimenet digital output öntvény az egész készülék kivéve a tálca van ralyta e scart is kb14-16kg!Két különállo dac-ja van tudomásom szerint!És a normál lemeznek is van külön kis hely a nagy tálcán.
Az árát nem tudom mert igazság szerint nem szivesen adom el de ha igen akkor igencsk megkérhetném az árát állítólag!Gyülytő haverom 20 at akartr érte adni de azt modtam hogy,aludjon rá mégeggyet.
Ezt a készülékrendszert szinte sehol sem lehet megtalálni!
egyszer egy kb 2-3-éve futottam bele egy hasonszőrű készülékbe az a bródi jános utai 11-hsz bizóban láttam 80-e-hufért de ott azért egy lehalyszolt aiwa deck is 18-e volt.tehát szerintem azért annyit bizt hogy nem ér.Persz nívósabb mint egy normál cd player pláne hogy az összes csatlakozó aranyozott még a fülesé is.
Utólag megjegyzem nemigen szeretném eladni mert szeretem a hanglyát de ha jó az ár akkor lehet hogy belefoghatunk az üzletbe de akkor nekem sem lenne igazán könnyű mert sehol sincsen ilyen.
Üdv László

De konkrétan én sem nagyon adnám el de mivel sehol sem irnak ezekröl csak itt egyedül Magyar hunba.
Üdv László

Philips


Philips 1976-
1970-1979
Philips videó
Találat: 2