Philips LDL1002 orsós videómagnó


Forrás: 
saját
Philips LDL1002 orsós videómagnó

A cég első, kereskedelmi forgalomban is árult otthoni képmagnója 1969-ből. Fekete-fehér, szakszerűbben: szürkeárnyalatos. Üzemképes, de a további tesztelés még hátra van. Ezt a típust a Grundig cég is árulta BK-100 típusjelzéssel, és nagyon elegáns fakávában, asztali kivitelben.

 

A készülék 2013. év folyamán Pávó György (Budapest) barátom birtokába került.

Putyur képe

Ha esetleg egyszer eladósorba kerülne, gondolj rám... ;-)

Kiss Béla lászló képe

Kedves Putyur, ez nem lehetetlen: lakásfelújítás közepette állok, és az ősz folyamán igen sok mindentől meg kell válnom prózai ok miatt: helyhiány. Lakást akarok berendezni, nem pedig raktárat fenntartani. Az ilyen szép dolgokat méltó módon illik tárolni, nem rakásban, egymás hegyén-hátán. Én így sosem tartottam dolgokat, ha nem volt helyem, akkor dobozba téve a bolti raktárba vittem a cuccokat.

Na itt bukik meg sok "gyűjtő". Egymás hegyén-hátán minden a koszban-porban.

Putyur képe

...nekem van a gyűjtemény részére fenntartva két szoba... :-) Úgyhogy ha tényleg meg akarsz válni tőle, szólj. Nagyon érdekelne. (Emailem publikus, ha jól tudom.)

Kiss Béla lászló képe

Írd meg kérlek a mailcímed, mindenképpen visszatérünk erre!

Putyur képe

[nicknevem]kukac-gémélkom

Lazarbibi képe

Üdvözlet!

 

Nekem is van egy ilyen működőképes darabom, de sajnos a fej ki van törve benne tehát képet nem tudok rá varázsolni, viszont szeretnék róla írni a honlapomon.Jó lenne olyan kép a cikkbe ahol egy működő példány a szalagról játszik le valamit a TV-n.

 

http://lazarbibi.hu/

 

üdv:Lazarbibi

 

Kiss Béla lászló képe

Üdv! Kedves "putyur" kolléga közben megvette tőlem ezt a videót, további infó ügyében hozzá fordulj kérlek: putyur@gmail.com

 

BUÉK, üdvözlettel: Kiss Béla lászló

Philips


Philips 1976-
1970-1979
Philips videó
Találat: 2