Philips N4506 sztereó orsós magnó


Forrás: 
saját
Philips N4506 sztereó orsós magnó

Ez az egyik olyan Philips magnó, amelyik mindig is tetszett. 3fej, 3 motor, 3 sebesség, sok szolgáltatás. Egyébként meglehetősen egyszerű felépítésű gép. A kis plexi mögötti potikkal csatornánként  lehet bállítani az összes bejövő-kimenő műsorjel szintjét. Nem csak leosztani, erősíteni is lehet, nagyon hasznos dolog! Ez  a magnó egy komplett előerősítő-műsorválasztó is egyben, mágneses hangszedőt is fogad. A4506-os végfokot nem tartalmaz. Ettől eltekintve minden szempontból átlagos, alsó-hifi magnó. Valahogy mindig irreálisan magas árakon mérik ezt a típust. A képen látható példány alkalmi vétel volt, mert 3db kapcsolókar vége hiányzik, de erre magtaláltam a gyakorlatilag 100%-ban megfelelő pótlást az internetről, egy adott fazonú karos kapcsolót. Aki hasonlóval szenved, annak íme:

 

http://www.grando.hu/karos-kapcsolo-1521586956

 

A kar méretre-fazonra egyezőnek mondható, át kell fújni szürke lakkal. A fedél-plexije is megvan, szép állapotban.

Putyur képe

Szervusz!

 

Nem Te árulod? Vagy ez az a készülék? Ennek is hiányzik a PAUSE gombja - nem hinném hogy típushiba lenne... :-)

 

http://elektronika.zsibvasar.hu/nosztalgia-antik-keszulek/orsos-magnetofon/philips-5967145.html

Kiss Béla lászló képe

Nem én árulom, és ez nem az én magnóm volt, azt egyből felismerném bizonyos jellegzetességek miatt. Véletlen egbyeesés lehet.

Kiss Béla lászló képe

Bár a fene tudja.....nem elég nagy felbontású a kép. És már nem is emlékzsem, hogy hová adtam el. Nagyon csalódtam ebben a magnóban, soha többé nem kell Philips gép. A kor gépei mellé téve egyetlen szó jut eszembe: karikatúra....

Philips


Philips 1976-
1970-1979
Philips videó
Találat: 2