Unitra lemezjátszó


Forrás: 
Saját.
Unitra lemezjátszó
Adam képe

Nekem is ilyenem van,csak jót tudok mondani róla!Gratulalok hozzá!

mulder2 képe

Vadászok egy ilyesmire...:)

Gyönyörű!

 

 

Tudom hogy 2 éves a postod de nekem van egy ilyen lemezlejátszóm ha érdekel megbeszélhetjük az árat stb.

 

 

mothman1981 képe

Nekem is van egy kissé hiányos, valami gixer van vele. Ha érdekel, olcsón odaadom alaktrésznek. Próbáltam vele legózni, de nem állt össze. Egyébként hozzáteszem, hogy a másik lejátszóümhoz képest, ami egy Technics slb200, ez jobban kidolgozott és anyagában is masszívabb darab. Engem lenyűgözött, kár, hogy nem fut. De van másik 3 helyette:)

mulder2 képe

Ha esetleg eladó lenne engem érdekelne!

Sziasztok,

 

Apukámnak egy ilyene van, de sajnos eltört a tű benne. Van esetleg fogalmatok, hól tudok találni egy jó minőségű tűt hozzá?

 

Előre is köszönöm a segítségeteket.

rákos zsolt képe

ahimotu Pesten a Bajcsi Zs.út 41-ben kapni mindenféle tűt különböző Pick-Up-be ->Hangszoróbolt.hu

De ha rám halgatsz ne Unitra hangszedőbe  gondolkozz(ár/érték arány stb ) hanem Ortofonban nekem 510 Mk II volt, akkor a ZAJ studióba(zaj.hu) az volt a legolcsóbb ami a  Jókai utcában van a Körúttal párhuzamosan

De nem biztos, hogy ezt a tipust még tartják,ezért  nézz utána elötte!

Amik kb: 9-12 eft os árban vannak (a régibe való tű is kb: ennyi és az új pick-up mégis csak újabb kiadású!)De vannak más márkák is, csak fel kell fedezni a boltokat pl:Pickering,Shure, Akg, Audio Technika ,és vannak Diszkosok is :Monacor ,Numark, Stanton stb ezeket ők belépőszitű gyakorló Pick-Upnek adják a kezdőknek gyakorlásra ,(((bizonyos tűknél az a különbség ezeknél a tipusoknál  ,hogy nagyobb tűnyomást is tudnak, nemcsak 1-2 g-ot  hanem többet is 5g )))Ezzel nem kell foglalkozni itthon ilyent nem használuk !Csak érdekességként írtam le.

Olivér képe

Üdv!

Nemrég szereztem be én is egy ugyan ilyen lemezjátszót a hozzá tartozó amplitunerrel. Nagyon szépen szólnak együtt, viszont a lemezjatszónál azt a problémát észleltem, hogy gyorsabban játsza le a lemezeket a kelleténél, ha a potival leveszem a sebességet még akkor is.

Találkozott már valalki hasonló problémával?

 

Üdv!

Nem a témához vág, de azért itt is segítséget kérek. Van egy Unitra G1100 fs típusú lemezjátszóm, amiről hiányzik az antiskating ellensúlya. Ha valakinek lenne egy alkatrésznek fenntartott példánya, arról megvenném az ellensúlyt, persze, ha eladná. Az is nagy segítség lenne, ha valaki le tudná írni az ellensúly méreteit, súlyát!

Előre köszönöm

Unitra


lemezjátszó


Audio lemezjátszó
Ismeretlen évjárat
Szovjet lemezjátszós rádió
Ismeretlen évjárat
Tesla lemezjátszó
Ismeretlen évjárat