Orion Hs-522


Forrás: 
Saját képgyűjtemény
Orion Hs-522

Orion Hs-522. 300mm-es mélyhangszóró zárt dobozban. Dyras hangszórók.

Egy porszivo csodákra képes a porvédővel.Ismerősek nekem ezek a dobozok,főleg a benyomott porsakkás:))

Csak szerintem sok érte a 25ezer.:)

astra789 képe

A tulaj azt mondja,hogy még így is OLCSÓN adja!

Olcsoért vette a baloldalit,10ért!25ért adja.Mert én is attol az illetőtöl vettem a HS500asokat,akié volt az 522.

astra789 képe

HS 501 vettem 25000Ft-ért,"84"évjáratból,barna szinben.Szerintem jobban

megéri a pénzt.

Nekem az 522-ről a temető jut eszembe/elnézést/ugyanis nálunk a ravatalozóban használnak 1 párat belőle.

doki

 

Nehari,de szerintem ez a doboz nagyon felejtős.Akkor inkább a vidi DC2050e.A tulaj nem tudja micsoda szörnyet melenget.Bocsika ,de nekem ingyen sem kellene.

 

Üdv Doki63

Cak venné már a fáradságot,és megcsinálná a porsapkát.Ha porszivoval nem,le lehet venni,aztán venni hozzá másikat.10be vette ugyanigy 25-be adja ugyanigy,ez kicsit nevetséges.

NGA képe

Szerintem az, hogy ő mennyiért vette, az az ő magánügye. Ha el tudja adni 25-ért, akkor ennyi az ára. Ha nem, akkor majd leárazza. De ne adja mindenki a szentet. Nem azt kell nézni, hogy mennyiért vette, hanem azt, hogy nekem megér-e annyit, amennyiért árulja. Ha igen, megveszem, független attól mennyit nyer rajta, ha nem, akkor meg csöndben vagyok. De nem fikázok. Undoritó magyar szokás (vagy ősi román? :- ) )

naemmekki képe

NGA uram! Egyetértek. Mindenki annyit fizet, amennyit megér neki a cucc... a bekerülési költségtől függetlenül... Én gyakrabban voltam vevő, mint eladó, ... a vevőnek minden drága... ezt tapasztalatból mondom :-))

Már ne is haragudjjon meg senki de sztem elég gyenge ahoogyan kinéz!
A megszokotthoz képest! Lehet hogy bömböl. De .... Kis színt belekellenne csalni ! nem?

Még csak nem is bömböl.Ehhez a 30 cm-es Dyras mélysugárzóhoz csak 50 Watt teljesítméy párosul.Elég gyengének bizonyul egy hasonló méretekkel rendelkező hangfalhoz képest(pl.:HS-500)

Szia neked van ilyened? mik a méretei? köszi.Ha megtetszik lehet hogy valamikor beszerzek 1 párt.Most dc2012a  van.szia.

Errol az 522-rol eleg keves infot talaltam, a HFM mar asszem egyatalan nem tesztelte, gondolom elobb megszunt mint ahogy ez megjelent. Ez lenne az utolso Orion hangfal? Milyen amugy? Az lenne a legjobb ha olyan jellemezne akinek mas Orion hangfal is megfordult mar a szobajaban... :)

92-ben vettem újan egy párat belőle, a mai napig megvannak. Érdekes hangfalak egyébként. Nagyon erősítő válogatós. A hangképe egyben van azzal nincs is baj. 100w-nál jobban nem szabad hajtani, mivel az felett már erőlködik benne a magas.

Akkor vegulis nem egy rossz cucc lehet. Mondjuk ha ugy megis el kene helyezned a korabbi tipusok kozott, hova sorolnad?

 

10/20/40/

100/200/400

280/282/284/288

500/501/511

700

 

Nem hasonlítom egyetlen orionhoz sem, Mindenki maga döntse el milyen is. Vegyen magának belőle egy sorszámban közel álló hibátlan párt, és több napig tesztelje. Én csak annyit mondok "más világ, más hangzás" a régi orionokhoz képest.

Kb 6- éve van egy pár hs 522-em, szobai használatban vannak jó és eredeti javitásmentes állapotban. Korukhoz képest jól szólnak telt mélyek

közép és magas is elfogatható nem csirimpolnak, valóban válogatós

az erősítőre, egy Pio A-676-os hajtja őket fél hangerőnél sem erőlködnek a hangfalak nem tozítanak. nem mai darabok elég ritkák, vigyázok is rájuk.

Az eredeti előlapjuk is megvan ami ritkaság.

Orion


Orion & Videoton
Akkor és Most
Orion embléma
Találat: 2
Orion embléma matrica
Ismeretlen évjárat
Orion és Videoton jelvények
Ismeretlen évjárat
Orion falinaptár
Ismeretlen évjárat
Orion hangfal
1980-1989
Orion hangfalak
Találat: 3
Orion hirdetés
Találat: 4
Orion hőpalack
Találat: 2