Orion Budapest televízió AT 6110-055


Forrás: 
Saját gyűjtemény
Orion Budapest televízió AT 6110-055

Ritkán látni "élőben" ezt a típust! Milyen állapotban van? Működőképes?

ml

Üdvözlet!Egy háznál dolgoztam,annak a padlásán pihent.A lomtalanítás előtt sikerült hozzájutnom,mielőtt kidobta volna a tulaj.Külsőleg jó állapotban van.  A lakkozás is szép,ahhoz képest hogy még eredeti. Még nem próbáltam ki hogy működik-e.De hamarosan kipróbálom.

Nekem egy AT-611-011 esem volt egyszer, de eladtam, mert nem működött, én nem értek hozzá, és úgy gondoltam jobb helyen lenne egy olyan valakinél aki ért hozzá, meg tudja javítani, és nagy becsben tartja:)

Szaisztok! Találtam hozzá egy 1965 május 22-i pecséttel ellátott sorkimenőt.. a DY fütéshurka nélkül ugyan,de szellénnel is megolgható :-)

Ebben már a finomhangoló, vízszintes- és függőleges szinkron gombok se voltak, mivel Mo.-on először AFC-t kapott, továbbá sorszinkronozó és képméretstabilizáló automatát. Azt hiszem az AT611 volt az első nyomtatott áramkörű magyar tv is. Nem mellesleg szintén elsőként az AT611 a hangregiszter-kapcsolók mellett lepke hangszínszabályozót is kapott, valamint igen jó minőségű hangszórókat. A Pacsirta rádióból is ismert kondenzátor hangszórókat is tartalmazta. Szóval apait-anyait beleadtak, s az ára se volt szerény: 7500 Ft.

Orion


Orion & Videoton
Akkor és Most
Orion embléma
Találat: 2
Orion embléma matrica
Ismeretlen évjárat
Orion és Videoton jelvények
Ismeretlen évjárat
Orion falinaptár
Ismeretlen évjárat
Orion hangfal
1980-1989
Orion hangfalak
Találat: 3
Orion hirdetés
Találat: 4
Orion hőpalack
Találat: 2
Orion HS 20 ...
Találat: 2
Orion HS 200
1980-1989
Budapest


Budapest
Találat: 5
Budapest atlasz
Találat: 2
Budapest csokipapír
Ismeretlen évjárat
Budapest extra csokoládé
Ismeretlen évjárat
Budapest plakát
Találat: 3
Budapest térkép
Találat: 10