Orion Hi-fi torony


Orion Hi-fi torony

Tisztelettel nekem mint Videoton hivönek itt is az a véleményem
de elnézést a Vidi a jobb, de hát kinek az Orion kinek a Videoton, a lényeg az, hogy a miénk. Lehet fanyalogni, a közép és a mély hiányosságain, a csipogokon meg pláne, de ezt hallottuk fiatalon és a csibének a kotlós hangja a legédesebb. Fiatalon ez a hang volt az etalon és ezt keressük ma is! Ezen szól a legjobban az Edda, a Koráll, és hát az elefánt dübörgés is....

Ezek vagyunk mi a 70'-es, 80'-as évek.

hát igen nekem is itt van az Orion hs501-es hangfalpáron só erősítővel. És sajnos két közép és a magas sugárzók el vannak benne szállva. És hát így ugye nincs értelme. A Videoton hangfalaimhoz találtam egy jó oldalt ahol lehet hozzá tucatnyi mennyiségű hangszórókat és alkatrészeket vásárolni interneten keresztül.Biztos vagyok benne, hogy az Orionnak is van valami ilyesmi oldala. Valaki segítsen, hol találok ilyet. Előre is köszönöm!

Kinek a pap kinek a papne, nekem mint ORION hivonek nyilvan az orion nagytorony a kedvencem. Mar csak azert is mert kicsit olyan "misztikus" a ceg es a cuccai. Nameg valahogy a videotonnal sohasem birtam hogy a magno mar akai volt mig az erosito meg a tuner mar videoton, nekem olyan osszetakoltnak tunt mindig. Ettol fuggetlenul a Videoton Cleopatra a kedvenc radio erositom. :) Az Orionnal olyan jo latni hogy mindharom egysegen ott az Orion logo, es a hangfalakon is. Nagy es brutalis! :)

Orion


Orion & Videoton
Akkor és Most
Orion embléma
Találat: 2
Orion embléma matrica
Ismeretlen évjárat
Orion és Videoton jelvények
Ismeretlen évjárat
Orion falinaptár
Ismeretlen évjárat
Orion hangfal
1980-1989
Orion hangfalak
Találat: 3
Orion hirdetés
Találat: 4
Orion hőpalack
Találat: 2
Orion HS 20 ...
Találat: 2
Orion HS 200
1980-1989
Orion hs 500
1980-1989
Orion HS 500
1980-1989
Hi-fi