Orion minitorony


Forrás: 
saját
Orion minitorony

Tegnap lekaptam a hangfalról az összes műanyag hangszórókeretet, és lemostam őket. Most már nem csak nagyon jól szól, de szebb is. Igaz már egyszer felraktam, de azóta mint írtam megpucoltam, meg át is helyeztem. Pontos évszámot nem tudok, mert használtan vettem és eszembe nem jutott megkérdezni az előző tulajt.

márió1993 képe

ezek hs-500as hangfalak? jóó hangjuk lehet .figyi van 1 unitra tornyom de nemtom hogy mienek az eredeti hangfalai tudnál segiteni? előre is köszönöm
a torony fennvan a blogomban

SZia! Ezek nem HS-500-asok, azokról csak álmodok, "ők" HS-280-asok, tényleg szép hangjuk van. Láttam már a blogot, de sajnos nem tudom miféle hangfalai lehettek a toronynak, mert még nem volt szerencsém "találkozni" ilyesmivel.

NGA képe

Eredetileg HS-9 volt hozzá. Én Videoton Preludiummal meg HS-282-vel használom.

márió1993 képe

nekem van 1 db orion hs 282-m  majd meglessz a 2. is.teszek fel majd képet.  nagyon jó hangjuk van. sokkal jobbak mint a mai "kínai" hangfalak.

a HS282 az ugyen az mint a HS280, csak fixen rögzítet előlappal. nekem az a megoldásjobban teccik. Kiváncsian várom a képeket!

márió1993 képe

a képet feltettem róluk

márió1993 képe

még megvan az uranus  ha gondolod irj a mariovarga@hotmail.com címre

sziasztok űdv lenne egy nagy kérdésem a rendszeremről hogy ez igy menyire van rendbe mondom: pioneer a-209r erősitő , yamaha cdx 530e , jvc dd-77 deck cassette meg két orion hs 282 hangfal + két hs 500 szép hanglyuk van nagyon csak az lenne a kérdés hogy jóó e szerintetek mert én csak 12 vagyok ledd zeppellit meg ijes miket hallgatok rajtuk

nagyon jó készülékek. tegyél fel róla képet kiváncsi leszek

sry nem tudom hogy kell elmondod és szivesen teszek fel csak irdle hogy kellde akár e-mailra is kűldők és kősszi

leguan képe

Ha szól, és tetszik a fülednek,akkor nagyon rendben van.

Ha szól, de nem tetszik a fülednek, akkor kicsit van rendben.

Ha nem szól, akkor nincs rendben, dobd ki.

 

Az a hanglyuk meg igen zavaró lehet, be kellene tömni.

nekem tetszik a hangjuk csak aszt nem tudom hogy ezek a készűlékek jók e?? és végűlis eszt szeretném meg tudni válaszotok erőre is kőszőnőm űdv és szép nyarat meg jósok pihenést és nyaralást mindenkinek

nekem tetszik a hangjuk csak aszt nem tudom hogy ezek a készűlékek jók e?? és végűlis eszt szeretném meg tudni válaszotok erőre is kőszőnőm űdv és szép nyarat meg jósok pihenést és nyaralást mindenkinek

NGA képe

Nem az számit, hogy jók-e, hanem az, hogy neked tetszen a hangjuk. A többi mellékes. Hiába van a legdrágább hifid, ha nem tetszik a hangja. ha meg tetszik, akkor nem mindegy?

ok kőszőnőm válaszotok

szép grat

Nekem ugyanilyen van. Hangfal híján nincs használatban. Viszont a magnó kazetta betöltőnyilásnak hiányzik az eleje. Sajna eltört és pótolni se tudom mert nem találtam ilyet. Valami ötlet esetleg?

Nekem van bontott alkatrészeim ha érdekel. Orion, Videoton stb. Mennyit érne meg neked a plexi a magnóhoz? Van hangfalpárom is az Orion mini toronyhoz ha komolyan érdekel meg tudunk egyezni.

László

Nagyon szép szett, nekem is PONT ezek kellenének ugyanígy..

Mindig Orion minihifit szerettem volna, ha eladod, értesíts! :]

Magyar hifi torony - hihetetlen, hogy mi csináltuk! Ha újra gyártanák, mind elfogyna még ma is.

Nálam van eladó mini torony karcmentesen, orion hs 280 8 ohm-os eredeti állapotban lévő hangfalpárral. A kapcsolatoknál vedd fel velem a kapcsolatot.

Tisztelt oldretro.

Érdeklődnék, hogy mennyi lenne az orion toronynak és a hangfalnak  az ára külön-külön. Helyileg hol található?

Köszönöm Peti.

A tornyot, és a hangfalakat már megvásárolták.

Köszönöm.

Orion


Orion & Videoton
Akkor és Most
Orion embléma
Találat: 2
Orion embléma matrica
Ismeretlen évjárat
Orion és Videoton jelvények
Ismeretlen évjárat
Orion falinaptár
Ismeretlen évjárat
Orion hangfal
1980-1989
Orion hangfalak
Találat: 3
Orion hirdetés
Találat: 4
Orion hőpalack
Találat: 2
Orion HS 20 ...
Találat: 2
Orion HS 200
1980-1989
minitorony