Orion SE 260 erősítő


Forrás: 
Saját
Orion SE 260 erősítő

A nagy Orion torony lelke. Működik, de javításra szorul. Ez a mondat nem azt jelenti, hogy eladó, sőt ... Nagyon nem eladó! (Csak kéne találni egy megfelelő szakembert.) PistiApu (István)

Hosszas utánjárás után megjavítva!!! A Mester nem járult hozzá, hogy reklámozzam, így nem teszem. A (most) mode kapcsoló(nak nevezett egység) szorult javításra. A rezsi óradíjat és annak ÁFA-vonzatát kellett fizetnem. Mindenkinek hasonló sikert kívánok a javíttatásokhoz. Üdv: PistiApu (István)

Bratyómnak volt ilyen egy pioner CT3-as deck + Aiwa AD-R450 deck + pár Akai hangfal. Az erősítő robosztus nagy de állítom sok kapitalista cuccal versenghetett hangminőségbe.

Az unokahúgomnak volt megvették a szülei HS 501-ekkel és valami komoly Lemezjátszóval , amikor megunta kidobta.

Egy évig nem beszéltem vele emiatt.

Sanyi,,,

jol teted

Műszerészként,engem egyik "kolegám" márcsak azért is szid,ha egy kibelezett készülék dobozát kidobom,ugyan is az tökéletesen újrahasznosítható.
Nade az,hogy egy tökéletes hifit kidobjunk a kukába,az azért merész!
Az a hifi valakinek régen jópár havi fizetése volt,és ráadásul többet is érnek mit a mai hifinek nevezett dobozkák-azaz műhifik!:-P

Meglátszik hogy annakidején nem neki kellett megkeresnie a rávalót,mert ha neki kellett volna megdolgoznia az áráért nemhiszem hogy kidobálta volna.Én annakidején a "fél karomat"odaadtam volna hogy ilyen cuccom legyen de sajnos csórók voltunk(egy Star De Luxe-ot használtam,de még most is megvan becsüve szép állapotú működik).Jó tudni hogy akkoriban voltak olyan emberek is akik ilyen nagy értékű cuccot csak úgy kidobáltak,biztos akkor ott tellett szebbre,jobbra.

Orion


Orion & Videoton
Akkor és Most
Orion embléma
Találat: 2
Orion embléma matrica
Ismeretlen évjárat
Orion és Videoton jelvények
Ismeretlen évjárat
Orion falinaptár
Ismeretlen évjárat
Orion hangfal
1980-1989
Orion hangfalak
Találat: 3
Orion hirdetés
Találat: 4
Orion hőpalack
Találat: 2
Orion HS 20 ...
Találat: 2
Orion HS 200
1980-1989
260