Videoton TS 4325 SP Super Infra Color Televízió


Forrás: 
Saját tulajdon
Videoton TS 4325 SP Super Infra Color Televízió

Arra gondoltam, hogy a videómagnómhoz és a Nintendo Entertainment System játékkonzolomhoz szereznem kellene egy retro televíziót. Ha pedig retro televízió, akkor miért is ne lehetne magyar gyártmány? Így került figyelmem középpontjába ez a Videoton TV-készülék, ami 3500 Ft-ért kellette magát az interneten. Gyorsan meg is vásároltam és nagyon kellemesen csalódtam benne. Nagyon szép esztétikai állapotban van és hibátlanul működik. Egyedül a távirányító alumínium lapjáról koptak le a feliratok, de legalább ez is megvan hozzá.

 

A képcső 56 centiméteres átlóval rendelkezik és a lengyel Unitra cég műhelyéből került ki (A56-701X). A kép világossága tökéletes és a színek is nagyon szépek (ezt a fotó sajnos nem adja vissza). Egyaránt alkalmas VHF és UHF, CCIR és OIRT sávú adók vételére (így legalább a mostani normákkal is használható akármilyen átalakítás nélkül). A hátlap szerint 100W-ot vesz fel bekapcsolt állapotban, illetve 8W-ot fogyaszt készenléti állapotba kapcsolva.

 

Ide kattintva megtekinthető a TV működés közben.

 

Egyik oldal Másik oldal Kezelőpanel A takarófedél alatt Távirányító, sajnos a feliratok már lekoptak A belső felépítés Unitra képcső Videoton-logó

Videoton


Videoton
Találat: 4
Videoton RM 4624 A
Ismeretlen évjárat
Videoton bolt
1980-1989
Videoton D204E midimax
Ismeretlen évjárat
Videoton DB 1600
Ismeretlen évjárat
Videoton DSC01552
Ismeretlen évjárat