Videoton Cleopátra - RA6380 S


Forrás: 
saját
Videoton Cleopátra - RA6380 S

Videoton RA6380 S cleopátra rádiós erősítő.

4OHM 40 W 2-szer a teljesítménye.

Videoton RA6380 S cleopátra a helyén :)

Nekem van egy AIDAm meg egy CLEOPATRAm is. Most eppen lakasfelujjitas alatt vagyok, es van egy hazilag eszkabalt Videoton hangfalom is (egy darab, szellessavu a hangszoro benne, fent van itt a retronomon a nevem alatt). ELosszor az AIDAt allitottam uzembe hogy szoljon valami radio a felujjitas alatti szobaban. Persze nem vagyok hulye, falat kellett bontani, falat csiszolni, meszelni, stb, igy a radiot egy masik helyisegben helyeztem el, es csak maga a hangfal volt az atalakitas alatt levo helyisegben. Na az AIDA olyan vetelt produkalt mintha ki/be huzogattam volna a koax antennat, ugralt a jelerosseg mero muszere (vagy mi az), ennek megfelleloen a radioadas is "hullamzott". Na akkor jojjon a Cleopatra (nagy kincsem, mikor megvettem rogton muszer izzokat kellett cserelni mert 1 vilagitott benne osszesen mar), mukodott szepen, de aztan kb 1 ora mulva mar hallottam hogy kezdi kinlodva tartani az radio-adokat (termeszetesen az AFC be volt kapcsolva). Ugy tudom ez tipikus Videoton betegseg. Erdekes hogy az Orion nagytuner tokeletesen tartja az adokat, de azt meg nem hasznalom ilyenre. :)

rádiós Gyuszi képe

Ezt a Cleot most vettem szombaton potom pénzért (3000 FT) :)

De mégcsak egy égőt se kellett cserélnem benne a doboz alján le van még gyúrmával plombálva a csavar tehát bontatlan még!

Az adó tartása MEGLEPŐ volt számomra is mert nem megy sehová tökéletes!

Ugyanakkor van egy Videoton kis hifitornyom RT 6363 S rádiós erősítővel (fenn van itt a retronomon) annak összevissza megy az URH ja szóval ez tényleg videoton betegség! Ez a Cleopátra az első ilyen Videoton rádiós erősítő ami rendesen tartja az adókat!

Aidához még nem volt szerencsém de képekenb hasonló mint a Cleoptra szerintem.

Egyébként a 6363 s nek tökéletes az erősítője!

Az erosito reszekkel nincsen bajom (aida/cleopatra), azokat probalgattam mar, nagyon szepen szolnak. Vegulis aztan tok mindegy ugyanis nekem is csak diszek mar, aktivan nem hasznalom oket. A problemat meg megoldottam egy Panasonic mini hifi toronnyal, annak szintezeres a tunere (vagy mi, nem ertek nagyon hozza, lenyeg hogy digitalis szamokkal irja ki) es tartja szepen a juventus radiot. Sajnos mar nincsen SZTAR FM hogy a fene egye meg... :(

 

Azert nekem az Orion az etalon minden szempontbol, akar van tole jobb akar nincs (nyilvan van). :)

rádiós Gyuszi képe

Igen az orionok is nagyon jók! Még most is!

Nekem napi használatban van a torony is meg a Cleo is és nagyon szépen mennek!

Videoton


Videoton
Találat: 4
Videoton RM 4624 A
Ismeretlen évjárat
Videoton bolt
1980-1989
Videoton D204E midimax
Ismeretlen évjárat
Videoton DB 1600
Ismeretlen évjárat
Videoton DSC01552
Ismeretlen évjárat