Videoton EA6383 , RT6303 Goldstar GSP-309


Forrás: 
Saját gyűjtemény
Videoton EA6383 , RT6303  Goldstar GSP-309
Dr Dee képe

Szép párositás!Volt egy érdekessége ennek a cuccnak.Ha Szólt a zene rajta és kézzel hozzá értél a be/ki kapcsoló gombhoz elhalkult egy pillanatra.Nem egy darabon kiprobáltam és mindegyik ezt produkálta:-( Az okára ma sem tudok rájönni!

Üdv!

Nekem is van egy hasonló egy RA 6363 A ami ugyan ezt csinálja. Az oka hogy amikor ki be kapcsolja az ember akkor ne pukkanjon a hangszoró.

gti3per888 képe

Ha jól tévedek, akkor ez volt a legendás némító áramkör, olyan mint egy koppanásgátló, de mégsem az.

NGA képe

Ez a legjobb akkorvolt,mikor diszkóztam,ésa nagy lendületben véletlenül hozzáértem a gombhoz. Lett nagy csönd mindjárt :-)

Alig egy hete hozzájutottam egy eléggé leharcolt állapotú Vidi EA 6383-hoz. Gyári száma: 168160.  Az előző tulaj valamilyen rejtélyes okból elkezdte javítani, de abbahagyta. Utána egy padláson pihent jó pár évet. Hiánya: Hangerő forgatógomb, fenéklap. Most darabokban van, egy alapos tisztításon esik át, aztán elkezdem összerakosgatni.

Ha  sikerül felébreszteni, felrakok egy képet róla, na meg a tapasztalatokat.

 

dj.land képe

KB. 10 éve vettem 6383 -at, postán kaptam meg.Elöző tulaj azt írta a hirdetésben hogy eredeti,  jó állapotban. Képzelhetitek milyen meglepetés ért miután kicsomagoltam, az egész előlap feketére volt lefestve, ÁLLAT!!!Egyébként jól müködött,és ma is.Volt otthon Kromofág, meg nitrohigító, és azzal óvatosan leszedtem.Szerencsére az eredeti ezűst bevonat nem sérűlt meg, felíratokat pótoltam.Úgyhogy hepiend.

Üdv.

Nekem is van két ilyen videoton egységem.Azt meg tudná valaki mondani,hogyan lehet összepárosítani a kettőt? Hátul hova kell bedugni a dolgokat,hogy együtt szóljanak? Ha valaki rakna fel róla képeket,nagyon jó lenne.

Előre is köszönöm.

Videoton


Videoton
Találat: 4
Videoton RM 4624 A
Ismeretlen évjárat
Videoton bolt
1980-1989
Videoton D204E midimax
Ismeretlen évjárat
Videoton DB 1600
Ismeretlen évjárat
Videoton DSC01552
Ismeretlen évjárat