Videoton Infracolor 2000 TS 4327 SP Televízió


Forrás: 
Saját tulajdon
Videoton Infracolor 2000 TS 4327 SP Televízió

A képeken látható készülék a Videoton Elektronikai Vállalat műhelyéből került ki TS 4327 SP (Secam-Pal) típusjelzéssel és az Infracolor 2000 fantázianévre hallgat.

Külsőre gyári állapotban van (bár tény, hogy fotózás előtt letörölgethettem volna), de az elhozatala után derült ki, hogy a képcső nagyon gyenge, ezért azt kicseréltem benne egy használt, de alig futott képcsőre. Még jó, hogy nagyon sok magyar gyártmányú TV-ben ugyanazt a lengyel gyártmányú Unitra A56-701X képcsövet használták.

Az egyik oldala A másik oldala A kezelőpanel becsukott állapotban Az Infracolor 2000 felirat a hangszóró felett A kezelőpanel kinyitott állapotban A televízió plakettje a hátlapon Tesztkép 1. Tesztkép 2. Tesztkép 3. Tesztkép 4.
Kalmopirin képe

Nekem akkor is jobban tetszik, mint a mostani tévék :)

 

A fa mintázatú doboznak "hangulata" van.

 

És kicsit emlékeztet a legelső (bár Orion) színes tévémre :)

A 2000-es években ezek még nagyon tartották magukat, senki nem akart megválni tőlük. Ha tönkrement a javítás magától értetődő volt. Akkortájt én is szerettem volna egy ilyen fullos utolsó barna Videotont, de nem jött össze. Mostanra már sajnos tömegével dobálták el őket. Ami felett nem tudok napirendre térni hogy a synthesizer tuning ajtó mögött ott van az AFC gomb... Ennek pont arról kellene szólnia hogy ne legyen afc gomb.

Videoton


Videoton
Találat: 4
Videoton RM 4624 A
Ismeretlen évjárat
Videoton bolt
1980-1989
Videoton D204E midimax
Ismeretlen évjárat
Videoton DB 1600
Ismeretlen évjárat
Videoton DSC01552
Ismeretlen évjárat