Videoton DCR-3090


Forrás: 
saját
Videoton DCR-3090

videoton egyik legszebb,legnagyobb darabja.a kép magáért beszél.
sokan panaszkodtak a hangváltó potikra,hogy leégnek.
de nekem eddig nem volt bajom vele.

Nekem volt ilyen hangfalam,egyik legroszab videoton dobozom volt.
Érzéketlen,kevés magasok jellemzik,szerintem 1 rosszul sikerült hangfal.András

Nekem is volt ilyen hangfalam és ugyanez a magashiány problémám volt. A hangváltó a közép hangszórónál 7000Hz-ig engedi a jelet, de a közép hangszóró adatlapja szerint az átvitele -nem emlékszem pontosan de talán- 4000 vagy 5000Hz-ig ment. Tehát 4000Hz-7000Hz-ig lyuk volt. Azt csináltam, hogy a magas hangszórót lekötöttem a hangváltóról és egy kondenzátorral úgy kötöttem be, hogy már 4000Hz-től szóljon. Ezzel a kontár megoldással csökkent a magas hiány. Szerintem a legrosszab Videoton hangfal ez.

nekem sajnos nem volt ilyen... de a problémát tudtad orvosolni, ezért gratulálok...

nekem ilyen hangfalam van de a gyári magssal nem voltam elégedett kicseréltem 1 piezo magassugárzóra és egyből lehett hallani a külömbséget így már meg vagyok vele elégedve Attila

Arnold2001 képe

Nekem nem az eredeti magas van benne, és van benne egy plusz magas. Így nagyon szépen szól, de szerezni fogok egy olyat, ami full eredeti és szép állaoptú.

Arnold2001 képe

Nekem nem az eredeti magas van benne, és van benne egy plusz magas. Így nagyon szépen szól, de szerezni fogok egy olyat, ami full eredeti és szép állaoptú.

Én Videoton 6383S erősítővel hajtom őket, maximálisan meg vagyok elégedve velük. Ezzel az erősítővel kellemes telt hangok, életszerű magas, illetve középhangok jönnek ki belőle. A 20 éves technika lepipálja a mostani hasonló kategóriájú hifiket, kár, hogy már régen nem gyártják.

Hali Sziasztok!Nekem is van egy VT DCR 3090 hangfalpárom.Imádom a gyári és retro hangfalakat erősítöket stb.Szóval segítséget szeretnék kérni valakitől.Sikerült beszereznem egy fent megnevezett hangfalpárt,és teljesen fel kellett újjítanom.De egy olyan probléma lépet fel hogy ennek a hangváltó bekötését nem igazán vágom.Össz vissza vannak forrasztva,meg szerintem nem is a gyári kábeljai vannak benne.Szóval egy kókány begány valakié volt ez a hangfal.Esetleg valami kapcsolási rajza vagy valami leírása hogy hogyan rázzam helyre a dolgokat,lenne valakinek,és megosztaná velem annak igazán hálás lennék,mert nem szeretnék pont a célnál elbukni hogy nem tudom összehozni.Szerelőhöz meg nem igazán szeretném elvinni,mert magam szeretem összerakni a dolgokat.Ugyanis elég maximalista,és preciz vagyok.Néha még a fejem is belefájdul.

Segítségeteket előre is köszönöm.További szép nyarat kívánok mindenkinek.V József voltam Hédervárrol.

vinterj@freemail.hu a címem

Videoton


Videoton
Találat: 4
Videoton RM 4624 A
Ismeretlen évjárat
Videoton bolt
1980-1989
Videoton D204E midimax
Ismeretlen évjárat
Videoton DB 1600
Ismeretlen évjárat
Videoton DSC01552
Ismeretlen évjárat