Videoton Minivizor televízió - TT695


Forrás: 
Saját
Videoton Minivizor televízió - TT695

Fekete fehér tévé készülék

Dr Dee képe

Ezt kétszer sikerült feltőlteni. Vagy ez egy másik készülék..?

 

melica képe

Retró készüléken retró műsor! Szuper együttállás! Nagy Columbo rajongó vagyok, ezt már említettem máskor. Ezért is nagy öröm számomra ez a kép.

Dr Dee képe

A hozzászólásomat törli, de a kétszer felrakott tételeket nem. Igazad van ez a te oldalad. De szépen lassan megeszi az internet, elenyészetté fog válni ha nem kezd másképpen hozzá állni.

ÁDY képe

Nekem szól ez a szösszenet! Úgy örülök, hogy te itt mindent jobban tudsz! Kérlek ezeket beszólásokat tartsd meg magadnak, ez nem a facebook!
Ezt is töröltem, csak el kellett jutnom idáig! Én ezért nem kapok pénzt, csak retro szeretetből figyelek erre a lapra!

Dr Dee képe

Ellenszenves vagyok neked. Pedig van állitólag egy közös nevezőnk, de úgy tűnik ettől függetlenül nem tudunk működni közösen. Ha külföldi dolgokat , ha olyan témában

teszek fel ide amiket te nem ismersz, rögtön "szólsz" érte. Miért ? Hiszen rengeteg külföldi retro dolog van fent az oldalon!!!!!  Sokszor csak másik oldalról leszedett képeket raknak fel mások. Én pedig 90%-ban saját tulajdonú retro dolgaimat rakom fel. Kevés  ide írógató embernek van ekkora gyűjteménye mint nekem. Nem azért írtam mert dicsekedni szeretnék, hanem, hogy van jogosultásgom retro kedvelőnek nevezzem magam. Enged, hogy élvezzem én is ezt az oldalt szabadon.

ÁDY képe

Ne haragudj, de én itt mit szóltam be! Te magyarázol nekem, mit kellene csinálnom! Nem retró képet tettél fel, hanem fontoskodsz itt, mint ha valami közös lenne a laphoz! Az még nem tűnt fel, hogy rajtad kivűl itt senki nem hőbörög folyamatosan! Ezt a facebookon tolhatod, de itt ne. Ez egy nyugis retro holnap.
Kérlek fejezd be, én tudom mi a dolgom, és ne te mond meg!
Köszönöm!

Reméljük végleg letisztul(t) az oldal, az okoskodó "megmondó" emberkéktől, akik a más "szemében" mindent meglátnak, de saját magukkal elnézőek.

 

Akkor jó, ha egy weboldal "hangulata" nyugodt, és a témákra összpontosíthat az ember, nem a hangadóra aki mindig okosabb.

 

Január nyugodtan telt, így lenne jó továbbra is. :-))

 

:: Kalmopirin

No, Persze Péterrel „jó barátok” vagyunk.

A filmjeiből (ha egyszer lesz időm) kivágom azokat a jeleneteket amikor gyilkosság megtőrténik, Ugyanis számomra ennek semmi jelentőségé. Asszem volt más olyan film amiben semmit se mutattak, ámde ez Amerikai film.

 

A Film, ott kezd érdekessé, elgondolkodtatóvá válni, amikor Columbo elkezd nyomozni.

 

Jók, a kérdései. Jó ezek a „visszalépések” Amikor mégegy kérdést feltesz.

Általában gyakran ennek „gyanúelterelés” a célja, vagy éppen ekkor ülteti a bogarat a gyiklos fülébe.

 

Az is tetszik, amikor éppen „megfelelő” embert talál, aki szinte semmire sem használható. Mégis mivel búcsúzik tőle, amikor elmegy?

Azt tudja, hogy milyen sokat segített?

 

Vagy, amikor azt mondja: Azt tudja, hogy a Tegnapi beszélgetés nagyon hasznos volt? De.... Segítsen mr nkem kérem, ugyanis egy kérdés van, amire sehogy e sem találom a választ.

Ezt az ALDIban el is játszottam a Biztonsági őrrel, anno. még a maX idején.

Ő sem tudta a választ. Szóval, akik szeretik a logikát, akik szeretnek gondolkodni, akik szeretnek „tesztelni” más embereket. Azoknak a kledvencük Columbo.

Szóval Columbo páratlan! (no nem arra gondolok hogy sose látni a feleségét :-))

 

üdv.: oldtimer

Videoton


Videoton
Találat: 4
Videoton RM 4624 A
Ismeretlen évjárat
Videoton bolt
1980-1989
Videoton D204E midimax
Ismeretlen évjárat
Videoton DB 1600
Ismeretlen évjárat
Videoton DSC01552
Ismeretlen évjárat
Minivizor