Elektronika televízió VL-100


Forrás: 
saját
Elektronika televízió VL-100

Ez a mamámé volt. Nemtudom a ruszki betüket szoval csak találgatok. És müködött csak én hülye kivittem a kocsiba és egy perc alatt elsötétült és azota nincs kép. Lehet hogy szét égett a képcsö?

Müködik a kis tévé

Szia! Ez a kistv Elektronyika VL-100 , Vlagyimir Ijics Lenin 100. születásnapjának alkalmából készítették. Szarintem az is okozhatja a cső sötétségét, hogy nincs elég nagyfesz. De egyébként nekem van ilyen tévébe egy csöves jó emisszióval, meg maga a tévé nagyrésze is megven (nem volt hang ezért elbontottam alkatrésznk) az az csak akartan, anni lett az elbontásból, hogy megszabadította a külsejétől a gomboktól, és kivettem belőle a csatorna váltót. Egyébként egyben van. Ha kell írj mailt, És megegyezünk.

Címem: nozi2232@citromail.hu

Szia! Ma postára adtam a képcsövet, egy rakás alkatrésszel együtt, nem lepődj meg ha csomagod jön. Sok szerencsét az összeszerelélshez.

Ez egy orosz, ruszki, szovjet,muszka TV... Feribá

Köszönöm szépen. Tegnap elmentem érte. Van egy gyanum hogy mégse a képcső, most annak a majdnem komplett belsőnek mi a baja? Ha esetleg kell belőle valami. Mért vágtad le késsel a képcső vezetékeit róla, egybe is küldhetted volna már akkor? De szoval ne érts félre hálás vagyok csak kérdezem. És ha esetleg valamibe segíthetek írj a freemailre mert ide nemsűrűn jövök.

A belső nem volt jó, ezér vágtam le a vezetéket, de egyébként remélem segít a cső. Sok sikert.

Müködik a kis vl 100 orion80 nak köszönhetően.

Elektronika


televízió


National-panasonic televízió
Ismeretlen évjárat