Videoton hangfalak


Videoton hangfalak

egykis videoton..."retro"

gti3per888 képe

Ezek közül szinte mindegyikhez volt szerencsém, kivéve a 2 midimaxot. A zafirnak ütős mélyei vannak, de a magas-tartománya nem az igazi. A zafir felett a minimax, amit sokan istenítenek, állítólag még angliába és kanadába is exportáltak beőle, egyesek szerint a videoton legzeneibb hangú hangfala. Na meg ott van felül a jó öreg DC-2016 is, jelenleg én egy ilyen párt használok frontnak, egyedileg szénné rácsoztam őket XD, fenn is van az oldalon a cuccaim közt.

Kiss Béla lászló képe

Olyan magassugárzót keresek legalább 1, max. 3db-ot, mely -többek között - a midimax magassugárzója. Tudnál nekem segíteni esetleg, kolléga?

gti3per888 képe

Fuh... Ez nem egyszerű, miután midimaxom soha nem volt, asszem abba is az a jellegzetes ragadós dóm van, csak nagyobb, szögletesebb fém előlappal, full ritka. Nagyritkán előfordul a vaterán egy-egy ilyenfajta dóm...

Én ma szereztem egy midimaxot (sajnos nem egy pár, hanem csak egyetlen hangfal) és nagyon meglepődtem amikor meghallottam. Szerintem brutáljó a mélye. Jobb mint pl a 2550 25centis hangszórója. Ez gumiperemes alukosaras. Lehet hogy ritkaságnak számít?

 

ui: ha valakinek van eladó párja kérem írjon rám! :)

szia mindenkinek!

keresek egy par eredeti mélysugárzó a Videoton d 132E.

koszonom szepen a segítség.

 

 

roberto

Videoton


Videoton
Találat: 4
Videoton RM 4624 A
Ismeretlen évjárat
Videoton bolt
1980-1989
Videoton D204E midimax
Ismeretlen évjárat
Videoton DB 1600
Ismeretlen évjárat
Videoton DSC01552
Ismeretlen évjárat
hangfalak