Videoton Super Star 14 televízió


Forrás: 
Saját fotózás
Videoton Super Star 14 televízió

A munkahelyen találtam erre a gyöngyszemre. Selejtezés előtt fotóztam le. Ez azt hiszem a VT Super Star 12 fekete fehér tévének a színes változata volt.

Ugye megvédted a kidobástól??

Sajnos nem sikerült megvédeni, de nem a kidobástól, hanem a selejtezéstől. A selejtezés azt jelenti, hogy a veszélyes hulladéktárolóba kerül, ahol szakszerűen megsemmisítik. Ha előbb vettem volna észre akkor meg lehetet volna menteni, de már ki volt töltve, és alá volt írva a selejtezési papír... úgy, hogy már nem volt mit tenni sajnos (a bürökrácia nagy úr).

Fiatal korom szép emléke.
Köszönöm,hogy megosztottad velem.
Üdv Atesz

BUÉK mindenki
Nekem még működik egy ilyen. És eddig csak egy kondit kellett cserélnem a szinkron paneljén.
Sőt volt egy távszabályzós változata is.

IGEN!

Én a (z aranyszinre fújt koporsó alakú ITTrendszerű 9V-os)távszabályzós

változatára vadászok vagy 20éve! ;-) Egy ÚJ TECHNIKA Könyvben már 1987ben hirdették...meg kell keresnem,hogy pontos tipusszámokat irjak..

Ez a "sima", nyomkodógombos változat elvileg formatervezési dijat is nyert,találtam egy internetes oldalon...ilyent szeretem 2-3éve,vettem kollegámtól 5000ért (nagyon megérte!máshol2szer ennyiért se adják..jaa hátsó cimkéjén gyári ár 25000 FT amikor nettó 6-7e lehetett egy fizetés itthon a legtöbb helyen)...

mellesleg ez is japán képcsöves (lehet TOSHIBA?),az enyém is oylan,hogy a NÉMITÓGOMBot BENYOMVA van hang,először furának tűnt,többi TVn forditva szokott lenni..lehet mert ezt is mint a Vasvári Pál Ált Isk sakkori számtach termében Szfváron,tanári szgépek monitorjának is hazsnálták?Amellett hogy hordozható szines tv dupla teleszkópanetennával...az enyémen is rajta van a hangolóajtón,hogy "Super Star 14 computer technic"..gondolom az ICk miatt irták ezt rá...hogy "computer technic"...vagy az azzal történt formatervezés miatt is?(Pl az első teljesen szgéppel formatervezett autó/szgk azt hiszem az 1979-81között valamikor gyártani kezdett Ford Escort volt..máig olyant is elfogadnék...annak is bordázott/csikokban lejtős-rücsközött hátsó lámpája van,mint a korabeli Mercedes-esknek)

"Bisztoss jó munkásemberr" S.Balázs/Balage78 Szfvárról Vénülő RETROgyűjtő

a típus: TS-2625 lehet nem az újjabik kiadás de távirányítós. faterom használta a kőbányai porcelán gyárban a 90es évek végéig. sok kellemes emékem fűződik hozzá. valóban nehéz beszerezni.

Kalmopirin képe

Emlékeim szerint az 1979-es B.N.V.-n lefotóztam színesben.

A kép a mai napig megvan.

 

Kalmopirin

Videoton


Videoton
Találat: 4
Videoton RM 4624 A
Ismeretlen évjárat
Videoton bolt
1980-1989
Videoton D204E midimax
Ismeretlen évjárat
Videoton DB 1600
Ismeretlen évjárat
Videoton DSC01552
Ismeretlen évjárat
Super


Pygmy super 2001 rádió
Ismeretlen évjárat